Održivost i neškodljivost

Održivost i neškodljivost:   

Jasno nam je da su najnovije tehnologije ključ opstanka, stoga kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj, prateći najnovije trendove u svijetu čišćenja i održavanja objekata. 

Naši strojevi za čišćenje koriste minimalne količine vode, visokoprofesionalna sredstva za čišćenje nisu štetna za ljude ni okoliš.      

Sva sredstva i proizvodi koje koristimo odgovaraju regulativi EEZ 1999/45/EG, zakon za deterdžente i sredstva za čišćenje (WEMG 1987), zakonu o kemikalijama (ChemG, Rev. 2002) i pravilniku o opasnim tvarima (GefstoffV). Što znači da naši proizvodi ne utječu na okoliš i zdravlje ljudi, u skladu s odgovarajućom, uporabom. Dezinficijensi su prema DGHM propisima.

Ova regulativa garantira da naši proizvodi ne utječu na okoliš i zdravlje ljudi, u skladu s odgovarajućom uporabom.

Putem "Sheme za dodjelu znaka Europske unije" svojim klijentima uz IPC kao partnera možemo jamčiti da su svi proizvodi ekološki prihvatljiv! Osnovan 1992. godine, EU ECOLABEL je sustav označavanja okoliša tipa I (ISO 14024) certificiran od treće strane. Cilj mu je promovirati proizvode i usluge koji imaju smanjen utjecaj na okoliš, tako da europski potrošači mogu odabrati proizvode koji poštuju njihovo okruženje.    

"Poznat u cijeloj Europi, EU ECOLABEL oznaka je izvrsnosti koja se dodjeljuje proizvodima i uslugama koji u svom životnom ciklusu ispunjavaju visoke ekološke standarde: od vađenja sirovina, procesa proizvodnje, distribucije i konačnog odlaganja."