O nama:

O nama:

Specijalizirani smo za svakodnevno i periodično čišćenje poslovnih prostora poput uredskih prostorija, trgovina i sportskih centara.

Također smo u mogućnosti ponuditi i generalno čišćenje vašeg poslovnog prostora, primjerice prije useljenja, poslije građevinskih radova ili u sklopu redovnog održavanja.

Jamčimo vam kontinuiranu kvalitetu usluge čišćenja jer zapošljavamo isključivo pouzdane djelatnike koji prolaze nekoliko stadija provjere prije zaposlenja.

Sastavni dio naše poslovne strategije jest i provođenje stroge kontrole kvalitete rada djelatnika na terenu, a s ciljem postizanja i održavanja visokog standarda kvalitete usluge i zadovoljstva naših klijenata.
Stalnim usavršavanjem pratimo najnovije trendove na tržištu kako bi vam pružili najvišu razinu kvalitete naše usluge.

Od samog početka svog poslovanja tvrtka SAUBER bilježi kontinuiran, ali i kontrolirani rast. U cilju održanja kvalitete naše usluge, sve projekte dogovaramo u skladu s vlastitim kapacitetima. Prilagođavamo se vašim zahtjevima, jer svakom klijentu pristupamo individualno, uvijek inzistirajući na transparentom i iskrenom poslovnom odnosu te najvišem standardu kvalitete naše usluge.

Za nas su svi klijenti jednako važni. Povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata nam je uvijek na prvom mjestu. Obratite nam se s povjerenjem jer mi ćemo ga ne samo cijeniti već i opravdati!