Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti:  

Izjava o privatnosti regulira prava o zaštiti Vaših osobnih podataka koje prosljeđujete putem ove web stranice sukladno s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka (Općom uredbom o zaštiti podataka) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018 u odnosu na prikupljanje, obradu, korištenje i pohranu Vaših osobnih podataka.

Osobni podaci uključuju naziv Vašeg poduzeća, e-mail adresu i broj telefona koje pružite pri upitu ispunjavajući kontakt formu.

U trenutku kada korisnik popuni kontakt formu na web stranici, odnosno proslijedi svoje podatke suglasan je da razumije sve navedeno o pristupu, zaštiti, obradi, korištenju i pohrani podataka te da razumije i slaže se sa svim navedenim u ovoj Izjavi o privatnosti. Slanjem upita na web stranici potvrđujete informirani pristanak na pristup, obradu, prosljeđivanje, dostupnost i pohranu osobnih podataka SAUBER servisu.

Podaci posjetitelja stranice prikupljaju se i anonimno u svrhu što bolje prezentacije usluga korisniku primjerice za marketinške i statističke svrhe.

Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti prosljeđivati trećim stranama koje nisu navedene u ovoj Izjavi o privatnosti niti ih objavljivati. SAUBER servis koristi odgovarajuće zaštitne mjere kako bi zaštitili podatke koje šaljete putem ove web stranice.

- Tko obrađuje Vaše osobne podatke?

SAUBER servis osobne podatke prikuplja u svrhu vašeg korisničkog iskustva, unaprijeđenja poslovanja te u marketinške svrhe.

SAUBER servis ima i Internetsku stranicu www.sauber-servis.hr te se  pridržava svih važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih posjetitelja odnosno korisnika.

- Zaštita i sigurnost Vaših osobnih podataka

SAUBER servis brine o zaštiti Vaših osobnih podataka i poduzima sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s Uredbom, Zakonom o provedbi Uredbe i ostalim mjerodavnim zakonima i propisima.

Osobne podatke obrađujemo zakonito, pošteno i transparentno te obrađujemo samo primjerene i relevantne osobne podatke i to isključivo u posebne, izričite i zakonite svrhe. Podaci se ne prikupljaju u većem opsegu od potrebe postizanja određene svrhe.

Podaci koji su pohranjeni na našim serverima i u našim bazama podataka zaštićeni su odgovarajućim m zaštitnim mjerama kako bismo spriječili gubitak, neovlaštenu izmjenu ili krađu vaših podataka te im mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

- Koje podatke prikupljamo i obrađujemo putem web stranice, koliko ih čuvamo i kome ih otkrivamo?

Putem ove web stranice prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke, kao što su podaci o lokaciji, IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak, operativni sustav i slično, čim pristupite našoj stranici.

Vaše podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima trećim neovlaštenim osobama. Svi se podaci brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni.

- Svrhe obrade i pravni temelji za obradu osobnih podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo putem usluge Google Analytics, radi praćenja aktivnosti na našoj stranici i bolje funkcionalnosti. Google Analytics koristi Vaše osobne podatke, uključujući IP adrese, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics.

- Vaša prava u vezi s obradom osobnih podataka

U skladu s Uredbom uvijek imate sljedeća prava:

- pravo na ispravak svojih osobnih podataka
- pravo na brisanje svojih osobnih podataka
- pravo na ograničavanje obrade svojih osobnih podataka
- pravo na prenosivost svojih podataka

Vaša prava možete ostvariti pisanim putem na e-mail adresu info@sauber-servis.hr Informirat ćemo Vas o tijeku zahtjeva i o razlozima odbijanja zahtjeva najkasnije u roku od 30 dana.

Ukoliko smatrate je SAUBER servis povrijedio neko Vaše pravo zajamčeno Općom uredbom imate pravo podnijeti zahtjev za utvrđivanje povrede prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

- Upotreba kolačića  

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu.

 

Odricanje od odgovornosti

SAUBER servis d.o.o. i izvršitelji obrade nisu odgovorni za moguću nanijetu materijalnu i/ili nematerijalnu štetu nastalu korištenjem Vaših osobnih podataka koji su otuđeni nezakonitom ili zlonamjernom radnjom treće strane, a ugrožavaju integritet, dostupnost, autentičnost i/ili povjerljivost Vaših osobnih podataka.